Nemzetközileg elismert szakorvosaink az Egyesült Államokban, Kanadában és Magyarországon szereztek több éves tapasztalatot az aneszteziológia, fájdalomkezelés, intervenciós fájdalomkezelés és intenzív ellátás területén.

Dr Rácz Edit és Dr Stogicza Ágnes mindketten a fluoroszkópia és az ultrahang vezérelt fájdalomintervenciós eljárások specialistái, és fejlettebb eljárásokat tanítanak a világ minden tájáról érkező fájdalomcsillapítás iránt érdeklődő szakorvosoknak.

Dr Bartos Balázs az Egyesült Királyságban a fluoroszkópia és az ultrahang vezérelt fájdalomkezelési eljárások terén szerzett tapasztalatot.

Dr. Rácz Kristóf aneszteziológus, intenzív terápiás szakorvos 2020-ban csatlakozott a Szent Magdolna Magánkórház aneszteziológus csapatához. A szív-érrendszeri érzéstelenítés és az intenzív terápia mellett érdeklődési területe a krónikus mozgásszervi és daganatos fájdalmak ultrahang- és röntgen vezérelt eljárásokkal történő kezelése, valamint a regeneratív gyógyászat alkalmazási területei.

Dr Rácz Edit és Dr Stogicza Ágnes társalapítói a Pain School Internationalnak (PSI), annak a nemzetközileg elismert intézménynek, amely első osztályú oktatást nyújt olyan szakorvosok számára, akik szeretnék bővíteni ismereteiket és fejleszteni készségeiket az intervenciós fájdalomkezelés terén.

Szakorvosaink a Szent Magdolna Magánkórház modern létesítményében, Buda gyönyörű zöldövezetében várják kedves betegeiket.