Dr Rácz Edit

Dr Rácz Edit több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a krónikus fájdalom kezelésében. 1994-ben ő kezdeményezte és szervezte a World Institute of Pain (WIP) első kongresszusát Prithvy Raj, Rácz B. Gábor és Jim Heavner professzorokkal együtt. A magyarországi fájdalomcsillapítás egyik legjelentősebb alakja, és az első Magyarországon, aki a Fellow of Interventional Pain Practice (FIPP) fájdalomcsillapítási szakvizsgával letette.

A WIP Magyarországi Szekciójának elnöke, 2013-tól FIPP vizsgáztató is.

1999 és 2018 között Budapesten, a Péterfy Kórházban vezető aneszteziológus, intenzív terápiás és fájdalomcsillapító szakorvos volt.

Számtalan alkalommal vett részt az Egyesült Államokban továbbképzéseken, ahol a fájdalomcsillapításban alkalmazott minimál invazív beavatkozások legújabb módszereit tanulta.

Jelenleg a Szent Magdolna Magán Kórházban praktizál, ahol Röntgen-képerősítő vezérelt intervenciós fájdalomcsillapító eljárásokat végzi és oktatja hazai és külföldi kollégáknak.

Fő érdeklődési területe a gerincsérvek és a műtét utáni hegesedések kezelése minimál invazív technikával (1997 óta), és a regenerációs terápiák közül a PRP és a proloterápia (2006 óta).

Foglaljon időpontot Dr. Rácz Edithez itt.