Dr Bartos Balázs

Dr Bartos Balázs aneszteziológus és fájdalomcsillapító szakorvos. Aneszteziológus képzését Magyarországon végezte, majd több mint 20 éves tapasztalatot szerzett anesztézia és intenzív terápia területén. 2013-ban egyéves fájdalomgyógyászati ​​ösztöndíjat végzett a West Midland rotáció fájdalomképző központjában, az Egyesült Királyságban, Dudleyben, Jon Raphael professzor felügyelete alatt. Tapasztalatot szerzett intervenciós, valamint multimodális és multidiszciplináris fájdalomkezelésben. Ezt követően aneszteziológusként és fájdalomcsillapító szakorvosként dolgozott a North Devon District Hospitalban.

2017-ben visszatért Magyarországra, ahol a Magyar Honvédség Egészségügyi Központjában dolgozott.

2019 óta a Szent Magdolna Magánkórházban fájdalomcsillapító szakorvos és aneszteziológus. Tagja a British Pain Society-nek. Számos intervenciós fájdalomkezelési kurzuson vett részt, főként az Egyesült Királyságban, és tagja volt a regionális anesztézia és intervenciós fájdalomkezelés nemzetközi oktatói kurzusainak.

Fő érdeklődési köre az ultrahang- és röntgenvezérelt regionális blokkok, valamint az intervenciós fájdalomkezelés komplex fájdalomszindrómák, deréktáji fájdalom, méhnyak- és daganatos fájdalom esetén.

Foglaljon időpontot Dr. Bartoshoz itt.